skip to Main Content

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voer staat vermeld op het etiket van de zak. Mocht je hond of kat afvallen of aankomen, dan verandert de hoeveelheid voer met het gewicht van je hond of kat mee. Controleer daarom bij elke nieuwe levering het etiket op de zak. Daarnaast geeft de maatbeker, welke je bij de eerste levering hebt  ontvangen, exact aan tot hoe ver je de maatbeker moet vullen

Het is belangrijk om op regelmatige basis de gegevens van je hond of kat bij te houden. Als er veranderingen zijn in de gegevens van je hond of kat kan het zijn dat er meer of minder voer gegeven moet worden. Om de informatie bij te werken doorloop je de volgende stappen:
1. Log in op je persoonlijke account op brokbox.nl/mijn-brokbox.
2. Bij ‘mijn gegevens’ kun je de gegevens veranderen.
3. Na het invullen van de veranderingen druk je onderaan de pagina op ‘opslaan’. Je ontvangt nu een mail met de nieuwe gegevens in uw mailbox.

Het proefpakket van BrokBox bevat voldoende voeding voor ten minste één week. Als je hond of kat het lekker vindt, wordt er 8 dagen na de bestelling van het proefpakket, automatisch een nieuwe bestelling gemaakt. Zodoende zit jij nooit meer zonder voer voor je hond of kat.

Wil je het recept, de brokgrootte of je abonnement wijzigen? Log in op je persoonlijke account via brokbox.nl/mijn-brokbox wijzig uw gegevens. Doe dit binnen 7 dagen na het bestellen van het proefpakket. Je kunt onder andere de bezorgdatum, de hoeveelheid van het voer en de brokgrootte aanpassen. Tevens kun je het abonnement annuleren.
Vergeet daarna niet op opslaan te drukken;)

BrokBox is geheel vrijblijvend. Geen jaarabonnementen of opzegtermijnen, gewoon pauzeren of annuleren wanneer jij dat wilt.

Wil je het abonnement pauzeren of annuleren?
Log in via brokbox.nl/mijn-brokbox
Bij mijn gegevens kun je het abonnement pauzeren of annuleren.
Het is belangrijk dat je dit 14 dagen voor de levering van het nieuwe pakket doet. Wil je een reeds geplaatste bestelling annuleren? Neem dan contact op met de klantenservice.

Met het annuleren van jouw BrokBox abonnement wordt niet automatisch de lopende bestelling geannuleerd. Mocht je dit willen doen, neem dan contact op met de klantenservice.

Indien mogelijk zullen wij de bestelling annuleren en het geld terugstorten op je rekening. Indien de bestelling al is verwerkt kunnen wij helaas geen geld terug storten.

Betaling via Ideal of bancontact: De betaling is rechtstreeks bij ons binnen gekomen. Wanneer de bestelling voor 15:00 uur is geplaatst, wordt deze diezelfde dag nog verwerkt en verstuurd. Levertijd van PostNL is momenteel 1-2 dagen.

Betaling via SEPA Automatische incasso: Deze betaling komt niet rechtstreeks bij ons binnen. Daarom duurt het 5 werkdagen voordat de bestelling wordt verwerkt en verzonden. Ook hier is de levertijd van PostNL 1-2 werkdagen.

Bij elke bestelling wordt automatisch een mail verzonden waarmee je jouw bestelling kunt volgen. Heb je deze niet ontvangen? Controleer dan je Spam map.

BrokBox staat ervoor garant dat elke bestelling op tijd is. Hierdoor heb jij geen zorgen meer over het voer. Kom je nou niet helemaal uit met het voer, neem dan contact op met de klantenservice. Deze zullen dan een spoedzending voorbereiden.

Als je bezorging langer duurt, controleer je mail (en de spam-box) voor de automatisch verstuurde email met track and trace code. Mogelijk ligt je bestelling bij een ophaalpunt. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice.

Neem eerst contact op met de klantenservice. Dit kan via de chatfunctie, de mail of per telefoon. Log daarna in op brokbox.nl/mijn-brokbox en klik op ‘gegevens wijzigen’. Hier kun je het juiste adres invullen. De wijzigingen worden meegenomen met de volgende bestelling.

Je kan jouw bestellingen hervatten door in te loggen via brokbox.nl/mijn-brokbox. Klik vervolgens op het kopje ‘volgende levering’. U ziet nu de mogelijkheid ‘Hervatten’. Wanneer u hier op drukt hervatten wij de leveringen. Controleer nadat u hervat heeft de eerstvolgende leverdatum en pas deze zo nodig aan. Voor een spoed levering kun je contact opnemen met de klantenservice.

Iedere hond en kat is uniek. Hierdoor heeft iedere hond en kat een andere voedingsbehoefte en kunnen wij geen vaste prijzen vooraf afgeven. Wel kunnen wij iedereen garanderen dat wij een eerlijke prijs hanteren voor een premium product. Dit komt omdat wij rechtstreeks kopen bij de fabrikant en de tussenpersonen, grossiers en winkeliers overslaan. Ontdek geheel vrijblijvend de prijs voor jouw hond of kat.

Wanneer je het gratis proefpakket besteld vragen wij alleen een bijdrage in de verzendkosten. Echter, als het proefpakket meer dan 8 kg voer bevat zijn wij genoodzaakt extra kosten te rekenen. De bezorgkosten zijn bij elke volgende bestelling gratis.

Als je meerdere honden of katten hebt moet je voor elke hond of kat een voedingsplan aanmaken. Dit omdat elke hond of kat uniek is en andere behoeften heeft. Het proefpakket is maar voor één hond of kat gratis. De andere honden kunnen het proefpakket voor de normale prijs uitproberen.

Wanneer de automatische incasso is mislukt proberen wij het 3 dagen later nogmaals. Mislukt ook deze automatische incasso ontvang je van ons een betaallink.

Belangrijk is hierna de automatisch incasso opnieuw te activeren. Neem hiervoor contact met ons op via de klantenservice.

Ja, dit is mogelijk. Je kunt eenvoudig je abonnement naar wens aanpassen. De betaaldatum aanpassen is mogelijk tot 24 uur voor de volgende bestelling. Log in via brokbox.nl/mijn-brokbox en verander de datum onder het kopje ‘wijzig bezorgdatum’.

Back To Top