skip to Main Content

Simpel. Snel. Lekker!

Hoe werkt 't?

Voor het berekenen van een voedingsplan voor je hond of kat hebben we een aantal vragen over het geslacht, ras, leeftijd, smaakvoorkeuren en gezondheid van je huisdier gemaakt. Als deze zijn ingevuld dan ontstaat er een gepersonaliseerd recept welke alleen geschikt is voor je hond of kat.

Nadat het gepersonaliseerde recept is samengesteld, verpakken wij het voer met de hand. Hierdoor krijgt je elke maand exact de juiste hoeveelheid voer thuis geleverd. Je betaalt per gram. Daardoor betaal je niet te veel en heb je altijd voldoende voer in huis. We bezorgen het gratis aan huis.

Wanneer je voor de eerste keer bestelt beginnen we altijd met een proefperiode van 14 dagen. Dit doen we om jouw hond of kat te laten wennen aan het voer van Brokbox. Voor deze proefperiode betaal je € 5,95 als bijdrage in de verzendkosten. Na deze proefperiode krijg je volledig automatisch de volgende levering thuis gestuurd.

Waarom BrokBox.nl?

BrokBox biedt een totaal nieuwe beleving op het gebied van honden- en kattenvoer. Een gepersonaliseerde premium brok speciaal voor jouw hond of kat. Wij hebben ons voer samengesteld in nauwe samenwerking met dierenartsen, voedingsdeskundigen, ervaringsdeskundigen en topfokkers. Dit om in elke levensfase aan de behoefte van jouw hond of kat te voldoen.

De brokken van BrokBox.nl zijn niet alleen van hoge kwaliteit maar ook speciaal ontworpen op smaak en formaat. Hierdoor kan BrokBox.nl voldoen aan de voedingsbehoefte van elke hond of kat en dat hun hele leven lang. Dit kunnen traditionele merken niet evenaren.

Waarom honden- en kattenvoer op maat?

Gezond en gelukkig

Het beste voor hond en kat. De juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheid.

Een eerlijke prijs

Wij leveren rechtstreeks vanaf de fabriek, zonder tussenstation. Hierdoor heb jij als klant waar voor je geld.

Een ontzorgd leven

Elke maand wordt het voer gratis thuisbezorgd. Even stoppen? Het is elk moment opzegbaar.

Ontdek nu de BrokBox formule voor jouw hond of kat!

Back To Top