skip to Main Content

BrokBox.
Kattenbrokken op maat.

Ontdek de samenstelling van het door BrokBox op maat samengestelde recept voor jouw kat

De juiste hoeveelheid thuis geleverd.

Gemak van de Tikkie-service

Voor elke kat de juiste brokgrootte.

Zonder kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen.

Onze ingrediënten

Bietenpulp

Een belangrijke bron van vezels. Bietenpulp ondersteunt bij de bescherming van de darmfunctie en darmflora van jouw kat.

Erwten

Vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten. Ze zitten allemaal in erwten. Dit is goed om de conditie van jouw kat te ondersteunen.

Rijst

Koolhydraten, elke kat heeft ze nodig. Dus ook jouw kat. Rijst is een goede bron van koolhydraten en vezels. Ook is rijst geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering.

Lijnzaad

Doordat lijnzaad een goede bron van omega 3 en omega 6 vetzuren is, ondersteunt het op een gebalanceerde manier de huid en vacht van jouw kat.

Aardappel

Aardappel is een vorm van licht verteerbare koolhydraten. Omdat aardappel licht verteerbaar is en daarnaast ook onschadelijk is voor katten, is het een aanvulling in ons voer. Ook aardappel is geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering.

De BrokBox formule voor jouw kat!

Disclaimer: voersamenstelling kan afwijken. Minimaal één van de bovengenoemde ingrediënten zit in het aan jouw geleverde voer.

De grootte van de brok is belangrijk!

Omdat de grootte en de vorm van de brok belangrijk is heeft BrokBox 4 verschillende brokgroottes. Een te kleine of te grote brok kan irritatie geven aan het tandvlees van jouw kat en daardoor kan het zijn dat je kat het voer laat staan. Door voor iedere kat de juiste brokgrootte te leveren stimuleert BrokBox het kauwen van alle katten.

Ontdek onze voedingsstoffen

BrokBox heeft in de samenstelling van het voer rekening gehouden met alle noodzakelijke voedingsstoffen. Alles voor een vrolijke, gezonde en fitte kat!

Vlees en vis

Vlees en vis is goed te verteren door katten en daardoor worden meer voedingsstoffen in het lichaam van de kat opgenomen. Daarnaast is de voedingswaarde van vlees hoger dan bij andere ingrediënten. Rauw vlees en gedroogd vis bevat allerlei goede bacteriën en enzymen die de kat nodig heeft voor een gezonde darmflora.

Omega 3 en 6

Omega 3 en Omega 6 vetzuren zijn belangrijk voor katten. Deze vetzuren zijn betrokken bij veel processen, zoals het aanmaken van gezonde cellen en het behoud van gezonde hersen- en zenuwfuncties in het lichaam van de kat. Het is daarnaast een geweldige bron van mineralen en spoorelementen die een kat nodig heeft.

Vitamines en mineralen

Minerale stoffen blijven over als de kat zijn voeding verbrandt en verteert. Deze stoffen zijn voor de kat zeer belangrijk. Hetzelfde geldt ook voor de vitamines. Deze spelen een vitale rol in het lichaam van de katten. Echter moet er goed uitgekeken worden dat de kat niet te veel vitamines en mineralen binnen krijgt. Bij een te grote inname van deze stoffen kunnen ze giftig worden. BrokBox heeft daarom haar vitamines en mineralen perfect uitgebalanceerd in de voeding.

Back To Top