skip to Main Content

BrokBox.
Hondenbrokken op maat.

Ontdek de samenstelling van het door BrokBox op maat samengestelde recept voor jouw hond.

De juiste hoeveelheid thuis geleverd.

Gemak van de Tikkie-service.

Voor elke hond de juiste brokgrootte.

Zonder kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen.

Onze ingrediënten

Bietenpulp

Een belangrijke bron van vezels. Bietenpulp ondersteunt bij de bescherming van de darmfunctie en darmflora van jouw hond.

Erwten

Vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten. Ze zitten allemaal in erwten. Dit is goed om de conditie van jouw hond te ondersteunen.

Rijst

Koolhydraten, elke hond heeft ze nodig. Dus ook jouw hond. Rijst is een goede bron van voor koolhydraten en vezels. Ook is rijst geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering.

Lijnzaad

Doordat lijnzaad een goede bron van omega 3 en omega 6 vetzuren is ondersteund het op een gebalanceerde manier de huid en vacht van jouw hond.

Aardappel

Aardappel is een vorm van licht verteerbare koolhydraten. Omdat aardappel licht verteerbaar is en daarnaast ook onschadelijk is voor honden, is het een aanvulling in ons voer. Ook aardappel is geschikt voor honden met een gevoelige spijsvertering.

De BrokBox formule voor jouw hond!

Disclaimer: voersamenstelling kan afwijken. Minimaal één van de bovengenoemde ingrediënten zit in het aan jouw geleverde voer.

De grootte van de brok is belangrijk!

Omdat de grootte van de brok belangrijk is heeft BrokBox 4 verschillende brokgroottes. Een te kleine of te grote brok kan irritatie geven aan het tandvlees van jouw hond en daardoor kan het zijn dat je hond het voer laat staan. Door voor iedere hond de juiste brokgrootte te leveren stimuleert BrokBox het kauwen van kleine tot grote honden.

Ontdek onze voedingsstoffen

BrokBox heeft in de samenstelling van het voer rekening gehouden met alle noodzakelijke voedingsstoffen. Alles voor een blije, fitte en gezonde hond;)

Vlees en vis

Vlees en vis is goed te verteren door honden en daardoor worden meer voedingsstoffen in het lichaam van de hond opgenomen. Daarnaast is de voedingswaarde van vlees hoger dan bij andere ingrediënten. Rauw vlees en gedroogd vis bevat allerlei goede bacteriën en enzymen die de hond nodig heeft voor een gezonde darmflora.

Omega 3 en 6

Omega 3 en Omega 6 vetzuren zijn belangrijk voor honden. Deze vetzuren zijn betrokken bij veel processen, zoals het aanmaken van gezonde cellen en het behoud van gezonde hersen- en zenuwfuncties in het lichaam van de hond. Het is daarnaast een geweldige bron van mineralen en spoorelementen die een hond nodig heeft.

Vitamines en mineralen

Minerale stoffen blijven over als de hond zijn voeding verbrandt en verteert. Deze stoffen zijn voor de dagelijkse opname van de hond zeer belangrijk. Hetzelfde geldt ook voor de vitamines. Deze spelen een vitale rol in het lichaam van de honden. Echter moet er goed uitgekeken worden dat de hond niet te veel vitamines en mineralen binnen krijgt. Bij een te grote inname van deze stoffen kunnen ze giftig worden. BrokBox heeft daarom haar vitamines en mineralen perfect uitgebalanceerd in de voeding.

Graanvrije voeding

Graanvrije voeding is zeer geschikt voor honden die allergische symptomen vertonen bij inname van granen. Granen kunnen zijn: rijst, mais, tarwe, gerst. De graanvrije brokken van BrokBox bevatten zalmolie en daarmee de essentiële vetzuren die zorgen voor een goede conditie van de hond.

Back To Top